català

Perquè un projecte a mida?

Una festa o un espectacle poden servir per a molt més que per a entretenir: augmentar l’afluència del turisme, incrementar-ne el grau de satisfacció, beneficiar el comerç local, promocionar zones poc concorregudes, promoure figures o elements de la cultura o de la vida, identificar organismes, associacions, figures o personalitats amb uns valors concrets, … Tots aquests objectius poden formar part d’un esdeveniment quan aquest es planteja segons les directrius adeqüades.

“La Tritona” us oferim la possibilitat de crear o modificar qualsevol esdeveniment posant els nostres coneixements i idees al vostre servei per a acomplir els objectius que vosaltres us proposeu.

Els nostres projectes

“La Tritona” es la responsable des de l’any 2009 de la organització del Mercadal del comte Guifré de Ripoll, una festa medieval centrada en la figura del comte Guifré.

Des de l’any 2005 participem a la “Festa Nacional de la Llana i casament a pagès” amb espectacles de carrer a mida, basats amb la directriu de descriure amb humor el que està succeïnt en aquells moments a plaça.

També hem organitzat el primer mercat medieval de Sant Genís dels Agudells, amb una molt bona afluència de públic, amb l’objectiu de promoure aquesta zona de Barcelona poc coneguda.

Hem treballat per empreses com Unilever dins de la organització d’esdeveniments interns per a promoure els valors d’empresa.

T’oferim 10 anys d’experiència i moltes idees i il·lusió per a projectes nous, únics i de qualitat.

Aquí us deixem uns dossier d’alguns dels nostres espectacles a mida: espectacles 1, espectacles 2, dossier de jocs.

Com serà el teu projecte?

Posa’t en contacte amb nosaltres, o omplena el següent formulari, farem del teu un projecte únic i singular.

Anuncis